Ada Masali Nerede Cekiliyor - Qhbyfoo Uqwp1m - Ada masalı dizisi i̇zmir'in seferihisar ilçesinde çekiliyor.

Ada Masali Nerede Cekiliyor - Qhbyfoo Uqwp1m - Ada masalı dizisi i̇zmir'in seferihisar ilçesinde çekiliyor.. Ada masalı hangi adada çekiliyor? Çekim yerlerinin nerede olduğunu öğrendik. Bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan ada masalı dizisi, televizyon dizilerini takip pek çok yaz dizisi gibi ada masalı dizisi de turistik mekanlardan birinde çekiliyor. Adaya iş sebebiyle gelen haziran ile adalı poyraz'ın hayatlarından kesitler sunulurken, aynı zamanda ikili arasında filizlenecek aşkın başlangıcı olan anlar da gözler önüne seriliyor. Dizi i̇zmir'in sığırcık ilçesinde çekiliyor.

Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrolünü paylaştığı ay yapım'ın yeni romantik yaz dizisi 'ada masalı', 15 haziran salı günü saat 20.00'de star'da başlıyor. Ada masalı dizisinin çekimleri i̇zmir'de gerçekleşiyor. Ada masalı dizisinin nerede çekildiği konusunda yorum görüş ve bilgileriniz varsa. Ada masalı dizisinin i̇zmir ilimizdeki bir adada çekilmesi planlanıyor ancak henüz çekimler başlamadığı için hangi ada olduğuna dair resmi ve net bir bilgi ada masalı dizisi oyuncu kadrosu konumuzu da göz atabilirsiniz. İzmir'in seferihisar ilçesine bağlı bir mahallesi olan sığacık'ta tursitler hariç yaklaşık 3.000 kişi yaşamakta.

Ada Masali Dizisi Nerede Cekiliyor Hangi Ada Sahil Neresi Dizi Oyuncu
Ada Masali Dizisi Nerede Cekiliyor Hangi Ada Sahil Neresi Dizi Oyuncu from dizioyuncu.com
Star tv bir yandan diğer dizilerine final yaptırırken bir yandan da yeni dizilerle karşımıza çıkıyor. Ada masalı dizisinin çekimleri i̇zmir'de gerçekleşiyor. Ada masalı ne zaman başlıyor? Dizinin ilerleyen bölümlerinde i̇zmir'in diğer ilçelerinde de çekim yapılması bekleniyor. Şehirde büyümüş bir iş kadınının kariyeri uğruna adaya gelişini ve burada yaşadığı aşkı işleyen ada masalı dizisi, yaz aylarının uğrak mekanlarından olan i̇zmir'in sığacık ilçesinde çekiliyor. İşte ada masalı'nın çekildiği yer. Salı günleri yayınlanacak olan ada masalı, ege bölgesi'nin en sevilen yerlerinden birinde gerçekleşiyor. Ada masalı dizisinin çekildiği mekanlar güzelliğiyle bir anda ilgi odağı oldu.

Ada masalı konusu, ada masalı oyuncuları, ada masalı hangi i̇lde çekiliyor?

Ada masalı dizisinin oyuncuları kimler? Haziran ve poyraz'ın aşk hikayesini işleyecek olan ada masalı'nın çekildiği yer ve mekanları belli oldu. İşte ada masalı setinin olduğu şehir ve ilçe. Ada masalı dizisinin konusu ne? Hangi şehirde dizi çekimleri yapılıyor? İzmir'in seferihisar ilçesine bağlı bir mahallesi olan sığacık'ta tursitler hariç yaklaşık 3.000 kişi yaşamakta. Adaya iş sebebiyle gelen haziran ile adalı poyraz'ın hayatlarından kesitler sunulurken, aynı zamanda ikili arasında filizlenecek aşkın başlangıcı olan anlar da gözler önüne seriliyor. Seyirciler adama masalı dizisi nerede, hangi adada çekiliyor merak ediyor. Dizinin hikayesi ve iki başrol oyuncusunun uyumları da çok merak ediliyor. Ada masalı dizisi 15 haziran salı. Ada masalı nerede çekiliyor ? İli̇şki̇li̇ haberuzak şehrin masalı dizisi nerede çekiliyor? Ada masalı dizisi i̇zmir'in seferihisar ilçesine bağlı sığacık mahallesinde çekiliyor.

Ada masalı dizisi i̇zmir'in seferihisar ilçesine bağlı sığacık mahallesinde çekiliyor. İşte ada masalı'nın çekildiği yer. Ada masalı dizisi, izleyicilerin dikkatini çekti. Dizi i̇zmir'in sığırcık ilçesinde çekiliyor. Oldukça popüler bir oyuncu kadrosu olan ada masalı dizisinde en son zümrüdüanka dizisinde yer alan alp navruz ve arıza dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu ayça ayşin turan başrolü.

N9q37xpf6mbzom
N9q37xpf6mbzom from cdn1.ntv.com.tr
İzmir'in güzel mahallerinden sığacık'ta çekimleri gerçekleştiriliyor. Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrolünü paylaştığı ay yapım'ın yeni romantik yaz dizisi 'ada masalı', 15 haziran salı günü saat 20.00'de star'da başlıyor. Ekranların yeni dizisi ada masalı, haziran ve poyraz'ın kırlangıç adası'nda kesişen yollarını anlatıyor. İşte, ada masalı hakkında bilgiler. İzleyenleri hem romantik hikayesi, hem de büyülü ada atmosferiyle etkilemeyi hedefleyen ada masalı. Ada masalı dizisi i̇zmir'in seferihisar ilçesinde çekiliyor. İddialı bir yaz dizisiyle izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan star tv, ada masalı dizisini yayına hazırlıyor. Ada masalı dizisi oyuncu kadrosuyla olduğu kadar çekim yerleriyle de merak uyandırdı.

Ada masalı dizisi nerede çekiliyor ve oyuncuları kimler gibi sorular, dizinin takipçileri tarafından ilgi odağı oldu.

Dizinin senaryosunu sema ergenekon ve yelda eroğlu birlikte kaleme alıyor. Özellikle başrolde buluşan ayça ayşin turan ile alp navruz ikilisi çok dikkat çekiyor. Gibi soruları çok fazla sormaya başladılar. Salı günleri yayınlanacak olan ada masalı, ege bölgesi'nin en sevilen yerlerinden birinde gerçekleşiyor. Peki, dizide geçen kırlangıç adası nerede? İşte, ada masalı hakkında bilgiler. Sığacık i̇zmir arası 52 km muhtemelen ada masalı başrol oyuncuları da sığacık'ta bulunan otellerde konaklayacaklar. Ada masalı ne zaman başlıyor? 15 haziran'da ilk bölümüyle ekranlara gelecek ada masalı dizisinin konusu yapılan açıklamaya göre, ada masalı dizisi i̇zmir'in sığacık ilçesinde çekiliyor. Star tv bir yandan diğer dizilerine final yaptırırken bir yandan da yeni dizilerle karşımıza çıkıyor. Dizinin konusunu kısaca bakacak olursak dizide şehit hayatından asla vazgeçmem diyen kariyerinde yükselmek isteyen güzel ve genç bir kadının patronunun adadaki bir çiftliğin. Oldukça popüler bir oyuncu kadrosu olan ada masalı dizisinde en son zümrüdüanka dizisinde yer alan alp navruz ve arıza dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu ayça ayşin turan başrolü. Ada masalı dizisi resmi i̇nstagram sayfasından dizinin yeni afişinin yayınlanmasının ardından izleyiciler ada masalı nerede çekilyor?

Dizinin ilerleyen bölümlerinde i̇zmir'in diğer ilçelerinde de çekim yapılması bekleniyor. Gibi soruları çok fazla sormaya başladılar. Gazeteci birsen altuntaş, ada masalı dizisinin çekim yerini duyurdu. Haziran ve poyraz'ın aşk hikayesini işleyecek olan ada masalı'nın çekildiği yer ve mekanları belli oldu. İli̇şki̇li̇ haberuzak şehrin masalı dizisi nerede çekiliyor?

Ada Masali Dizisi Nerede Cekiliyor Ada Masali Dizisi Cekim Yerleri Yasam Haberleri
Ada Masali Dizisi Nerede Cekiliyor Ada Masali Dizisi Cekim Yerleri Yasam Haberleri from i12.haber7.net
İli̇şki̇li̇ haberuzak şehrin masalı dizisi nerede çekiliyor? Star tv yaz sezonuna yepyeni bir dizi ile girmeye hazırlanıyor. Hangi şehirde dizi çekimleri yapılıyor? Ada masalı dizisi oyuncu kadrosuyla olduğu kadar çekim yerleriyle de merak uyandırdı. Ada masalı dizisi 15 haziran salı. İşte ada masalı'nın çekildiği yer. Diziyi bekleyen izleyici en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. Yaz akşamları seyirciyi ada atmosferine götürecek yaz dizisi 'ada masalı'nın tanıtım fragmanında adaya iş sebebiyle gelen haziran ile adalı poyraz'ın hayatlarından kesitler sunuluyordu.

Star tv bir yandan diğer dizilerine final yaptırırken bir yandan da yeni dizilerle karşımıza çıkıyor.

Star tv yaz sezonuna yepyeni bir dizi ile girmeye hazırlanıyor. Bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan ada masalı dizisi, televizyon dizilerini takip pek çok yaz dizisi gibi ada masalı dizisi de turistik mekanlardan birinde çekiliyor. Ada masalı dizisi nerede çekiliyor ve oyuncuları kimler gibi sorular, dizinin takipçileri tarafından ilgi odağı oldu. Romantik bir aşk hikayesini ele alan ada masalı'nın yönetmen koltuğunda ali bilgin otururken; Ada masalı konusu, ada masalı oyuncuları, ada masalı hangi i̇lde çekiliyor? Afiş çok beğenildiği için dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Ada masalı dizisi, izleyicilerin dikkatini çekti. Diziyi bekleyen izleyici en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. Salı günleri yayınlanacak olan ada masalı, ege bölgesi'nin en sevilen yerlerinden birinde gerçekleşiyor. İli̇şki̇li̇ haberuzak şehrin masalı dizisi nerede çekiliyor? Ada masalı dizisi resmi i̇nstagram sayfasından dizinin yeni afişinin yayınlanmasının ardından izleyiciler ada masalı nerede çekilyor? İşte, ada masalı hakkında bilgiler. Gibi soruları çok fazla sormaya başladılar.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama